Януари е месецът на разделите, изневерите и всякакви драми от

...
Януари е месецът на разделите, изневерите и всякакви драми от
Коментари Харесай

Как да се справим с раздялата според зодията?

Януари е месецът на разделите, изневерите и всевъзможни драми от персонално естество. Поне това споделят психолозите и статистиката. Но числата са едно, а напълно друго е да преминаваш през разлъка. 

Раздялата е мъчителна, тежка, всичко припомня за някогашния обичан човек, само че няма по какъв начин, ще би трябвало и с това да се оправим. Как обаче да го създадем най-лесно съгласно зодията си? Вижте в канала във vbox7:

Овен: Фокусирайте върху нещо друго

Когато би трябвало да се справите с разлъка или като цяло с тежък интервал, благи Овни, просто се фокусирайте върху нещо друго. Това може да значи даже да се срещате с други хора още веднъж. Не е наложително да стартирате нещо съществено, позабавлявайте се, мислете за друго, непрекъснато.
               

A post shared by (@couple) on Jan 15, 2020 at 6:58am PST

Телец: Помислете за себе си

Телци, хората най-вероятно ще ви посъветват да помислите добре върху аргументите за раздялата. Но най-хубавата тактика за вас персонално е да обърнете нова страница, в която да поставите себе си на фокус. Разхождайте се, спортувайте, гответе си вкусна и здравословна храна, четете книги.
               

A post shared by (@couple) on Jan 17, 2020 at 3:00am PST

Близнаци: Забавлявайте се

След разлъка евентуално ще желаете да погледнете на нещата в вероятност. Ще търсите причина за раздялата, ще анализирате. Заобиколете се с другари и близки, единствено по този начин ще преодолеете здравословно раздялата.-->
               

A post shared by (@couple) on Jan 18, 2020 at 8:10am PST

Рак: Отдайте се на страстите

Вие сте чувствителни хора и от края ви боли сигурно. Не крийте сълзите си, изразете възприятията си, дано всичко излезе. Заобиколете се с близки и другари, с цел да преодолеете всичко.
               

A post shared by (@couple) on Jan 19, 2020 at 8:14pm PST

Лъв: Започнете нещо ново

Не забравяйте, че вие сте горди хора, които макар целия яд, позор и други полярни страсти, ще имате потребност от нов стадий в живота. Отдайте се на работа, с цел да не мислите за случилото се толкоз доста. Запишете се на спорт или учете нов език.
               

A post shared by (@couple) on Jan 20, 2020 at 2:30am PST

Дева: Съсредоточете се върху себе си

Раздялата е тежко и значимо събитие във вашия живот, несъмнено ще се обвинявате защо ли не. Затова е време да отместите фокуса и да се погрижите за себе си - SPA, тренировки, танци, козметика... всичко това ще ви помогне в тази ситуация.
               

A post shared by (@couple) on Jan 21, 2020 at 3:44am PST

Везни: Забавлявайте се

Вярно е, че сега не ви е тъкмо до занимания, само че по тази причина са приятелите - с цел да ви оказват помощ да преодолеете раздялата. Излезте на заведение, бар или клуб, разходете се и си спомнете, че животът ни е единствено един.
               

A post shared by (@couple) on Jan 22, 2020 at 2:43am PST

Скорпион: Тренирайте

Вие имате саморазрушаваща мощ и тежки моменти могат да я отключат. Вложете я в здрави тренировки, които ще ви уморят физически. 
               

A post shared by (@couple) on Jan 23, 2020 at 2:39am PST

Стрелец: Пътувайте

Дори раздялата да е тежка, излаз има и това е промяна на ситуацията. Отидете в различен град, страна. Ако нямате опция, посетете музеи в града, спектакъл. 
               

A post shared by (@couple) on Jan 23, 2020 at 7:46am PST

Козирог: Медитирайте

За вас разделите са извънредно тежки. За да се възстановите от тях, е редно да останете за малко сами и да се обърнете във вътрешността в себе си. Анализирайте какво усещате и помислете за какво го усещате.
               

A post shared by (@couple) on Jan 25, 2020 at 5:57am PST

Водолей: Излезте с другари

Вие се възстановявате след разделите относително бързо, само че с цел да ускорите още повече процеса, просто разчитайте на приятелите си. Кой знае, около тях може да се запознаете с някой забавен човек.
               

A post shared by (@couple) on Jan 26, 2020 at 5:37am PST

Риби: Говорете

Разделите са мъчителни за вас, след тях постоянно изпадате в депресивни положения. Знаете, че сте неприятна компания, само че не си помагате, като мълчите и се затваряте в себе си. Затова се доверете на обичан човек.
               

A post shared by (@couple) on Jan 27, 2020 at 7:44am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР