Янтра (Габрово) все още не успява да намери път към

...
Янтра (Габрово) все още не успява да намери път към
Коментари Харесай

Спорна дузпа лиши Янтра от втора победа през сезона

Янтра (Габрово) към момента не съумява да откри път към втората си победа от началото на сезона. Габровци приключиха наедно 1:1 с Добруджа в мач от 16-ия кръг на Втора лига, изиграл се на стадион “Христо Ботев”.

Автогол на Ахмед Адемов (22’) изведе домакините напред в резултата, само че насладата им търпя единствено 8 минути. Тогава основният арбитър Валентин Станчев отсъди много противоречива дузпа в интерес на Добруджа за нарушаване на вратаря на Янтра, откакто преди този момент топката му бе избита от ръцете. Християн Казаков застана зад бялата точка и не сбърка (30').

С това тъждество Янтра събира в актива си 7 точки и остава на последната 16-а позиция, като е на 4 точки от зоната за избавление. Отборът от Габрово има единствено една победа в пъренството и тя е от първия кръг, когато победиха Кариана (Ерден).

Добруджа от своя страна продължи положителната си серия и записа трета поредна среща без загуба. Предните два кръга добричлии се постановиха над Струмска популярност и Хебър. Така те заемат 11-ата позиция със 17 точки.

Снимка: Фейсбук " ОФК Янтра Габрово "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР