Янките, Метс или друг отбор от голям пазар вероятно ще

...
Янките, Метс или друг отбор от голям пазар вероятно ще
Коментари Харесай

Гмурнахме се в числата на главните числа на питчърите и защо най-добрият актив на Йошинобу Ямамото може да е неговата възраст

Янките, Метс или различен тим от огромен пазар евентуално ще притегли Йошинобу Ямамото за положение, което може да съперничи на Герит Коул за най-големият контракт, възлаган в миналото на кана.

Ямамото, носителят на три следващи награди Sawamura – японската версия на Cy Young – ще получи като малко, в случай че има такива, питчери, само че освен поради неговите неща. Разбира се, десният наподобява като ас, само че най-уникалната му характерност като първокачествен титуляр на свободния пазар е неговата възраст.

Бейзболните играчи от Висшата лига не стават свободни сътрудници, до момента в който не доближат шест години стаж. Коул стана свободен сътрудник на 29 години, когато подписа с Янките. Джордан Монтгомъри, може би вторият най-хубав питчър на свободния пазар, ще навърши 31 идната седмица. Блейк Снел също е на 31 години. Маркъс Строман ще отпразнува своя 33-ти рожден ден през май.

Може би остаряват с берекет, само че екипите, които наддават за техните услуги, евентуално имат вяра, че най-хубавите им дни са зад гърб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР