Яница избра името Преслав за първородния си синСиньо сърце и

...
Яница избра името Преслав за първородния си синСиньо сърце и
Коментари Харесай

Фолк дивата Яница стана майка за първи път

Яница избра името Преслав за първородния си наследник

Синьо сърце и усмихната емотикона на бебе с датата 08.08.2022, оповестени от Яница на story в Instagram-профила ѝ подсказаха, че певицата към този момент е станала майка, оповестяват от музикална компания. Те се свързаха с щастливата майка да я поздравят с огромното събитие в живота й, да пожелаят на нея, мъжът на сърцето ѝ и рожбата им доста здраве, щастливи мигове и същинска обич.

“Много към щастлива, че към този момент съм майка. Синът ни се роди на 8 август и с татко му избрахме за него името Преслав.”, разчувствана показа Яница. – “Съвсем скоро, на 15 август Преслав ще има имен ден и имаме вяра, че Богородица ще го пази и закриля през целия му живот. Благодаря на екипа на доктор Константин Ташков от МБАЛ “Надежда” за грижите и всеотдайността към мен и Преслав…”

Яница и бебето напълно скоро ще се приберат у дома, където ги чака гордият баща. Певицата се надява бързо да се възвърне след раждането и да не бъде надалеч датата, когато ще се завърне на клубната сцена. За това свое завръщане Яница приготвя нова ария и видеоклип, с които да изненада прелестно многочислените фенове на поп-фолка.

Яница е родена в град Русе, само че фамилията й живее в Средна кула. От дребна се занимава с музика. Свирила е на пиано, ходила е на солфеж. Много обича българската национална музика. С огромно наслаждение извършва тракийски, странджански, северняшки, македонски песни. Завършила е Техникум по текстил в родния си град. Специалността ѝ е художествено оформление (рисуване върху платове). Интересува се от мода. Започнала е да пее от 16-годишна по заведения с оркестър.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР