Яник Синер ни предостави висококачествена продукция при дебютния си официален

...
Яник Синер ни предостави висококачествена продукция при дебютния си официален
Коментари Харесай

Макар и да се поизпоти: Синер подчини бивш мейджър 1/4-финалист за успешен старт на АО

Яник Синер ни даде висококачествена продукция при дебютния си формален мач за 2024-та година и откри победоносно акцията си на Аустрелиън Оупън. Италианецът имаше привидно сложната задача в откриващия кръг да се изправи против някогашния представител на топ 30 Ботик ван де Зандсхулп, който показва солидно ниво в хода на конфликта, но четвъртият подложен изнесе същинския тенис лекция на противника си в голям брой посоки и се поздрави с успеха, пристигнала за 2 часа и 27 минути на корта, в поредни сетове - 6:4 7:5 6:3.

С това международният номер 4 и един от главните кандидати за купата в Мелбърн се класира за втория стадий на конкуренцията, където му следва да срещне един всред Педро Качин и квалификанта Йеспер де Йонг.

Началото на дуела се оказа енергично за първенеца от Купа " Дейвис ", който побърза да ни засвидетелства класата на форхенда си и реализира пробив в дебютния за мача гейм, само че след това незабавно бе изправен пред съществени усложнения. Именно старанието на италианеца да дирижира напълно събитията на корта го сложи в неподходящата обстановка да би трябвало да отразява точки за рибрейк пред противника, само че за сметка на това четвъртият подложен съумя да вземе теста си на сервис с отличен, като оттова насетне наложи напълно превъзходството си в моментите на лично подаване и безпроблемно се поздрави с триумфа в откриващия сет.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР