Йънг в преговори с Юнайтед за нов договорОтборът на Манчестър

...
Йънг в преговори с Юнайтед за нов договорОтборът на Манчестър
Коментари Харесай

Йънг в преговори с Юнайтед за нов договор

Йънг в договаряния с Юнайтед за нов контракт
Отборът на Манчестър Юнайтед е в диалози със бранителя на отбора Ашли Йънг по отношение на нов едногодишен контракт. Настоящият договор на играча изтича след края на този сезон. Преговорите са в начален стадий, само че самият футболист е изявил предпочитание да остане в редиците на клуба. Бранителят е титуляр в състава на Жозе Моуриньо заради проблемите с травми на Антонио Валенсия.

33-годишният футболист дойде на,,Олд Трафорд “ от Астън Вила през 2011 година. Йънг пристигна в Манчестър Юнайтед, играейки като крило, само че в следствие бе преквалифициран на позицията фул-бек – първо под управлението на Луис Ван Гаал, а в този момент и при Моуриньо. Той има 214 мача с екипа на,,червените дяволи “, като е печелил в кариерата си Висшата лига, Лига Европа, ФА Къп и Купата на Лигата.

За националния тим Йънг има 39 мача, като стартира в стартовия състав на селекционера Гарет Саутгейт в трите дуела на,,трите лъва “ от груповата фаза на Световното състезание в Русия, където Англия доближи до полуфиналите. Манчестър Юнайтед приема вкъщи Кристъл Палас във Висшата лига след интернационалната пауза. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР