Яна Маринова се похвали с порасналия си син Никола, който

...
Яна Маринова се похвали с порасналия си син Никола, който
Коментари Харесай

Синът на Яна Маринова замина за Гана, където ще преподава благотворително на децата

Яна Маринова се похвали с порасналия си наследник Никола, който даже отпътувал за Гана като преподавател на африканските деца. Така и не излиза наяве какъв брой дълъг ще е престоят му там, само че Яна е горда и с това, че от 14-годишен Никола живее самичък на интернат в Германия, където отпътува да учи.

 

Той е единственият й наследник от първия й брак с Богомил Маринов – Боте, който издъхна преди 5 години. Към днешна дата тя е омъжена за боксьора Тихомир Винчев, само че рядко приказва за персоналния си живот, защото избира фокусът да е ориентиран към специалността й.

 

Актрисата не крие, че тя самата има да учи доста от сина си. Посочва, че от това, което синът й е споделял за учебното заведение в Германия, най-силно усещане й направила желязната дисциплинираност, а някои от учителите, които най-вече му допадали – на по 20-тина години, със познания, хъс, умения и увлекателни истории за шерване. В случай, че възпитаник си разреши да приказва неуважително на някой от учителите, то той бива осъден с предизвестия, които при неспазване водят до изключване от образователното заведение.

Това надалеч не значи, че не можеш да спориш с учителя си по даден предмет или по честен проблем, само че единствено с издържани причини и държание. Ако пък учениците бъдат хванати в приложимост на опиати, биват изгонени от учебното заведение, без каквото и да било предизвестие. За приложимост на алкохол и неподобаващо държание, също получават съответните санкции, водещи до повторение на годината и така нататък

 

Яна Маринова не крие, че мечтае същото да се случи и у нас и даже не вижда смисъл да показва проблемите, защото всички ги знаем доста добре.  

През годините получава голям брой упреци, че при развода си с Богомил оставя сина си при него. Тя обаче признава, че по това време имала извънредно доста задължения и нямало по какъв начин да се грижи пълноценно за детето.

 

Към днешна дата, когато Никола е в България, тя се старае да прекарва оптимално дълго време с него. Никола и Тихомир, който има щерка от първия си брак, се схващат чудесно. Според думите на Яна, всички се усещат като едно огромно семейство.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР