Яна и Петко Димитрови заминаха за топлите страни напук на

...
Яна и Петко Димитрови заминаха за топлите страни напук на
Коментари Харесай

Яна и Петко заминаха на екзотична ваканция

Яна и Петко Димитрови отпътуваха за топлите страни на инат на зимата. Семейството показа фрагменти от екзотична отмора, на която Яна сподели съвършено тяло по бански.

Двамата са решили да запазят дестинацията в загадка и не са отбелязали къде се подвизават, само че Яна зарадва почитателите си в Инстаграм със фотоси с цялостен и бански от две елементи.

Петко и Яна не оставят празничната еуфория да отмине и не престават да купонясват с компания другари. Петко показа кадър, на който се разхожда с мъжка компания по брега върху златистия пясък.

Димитрови имат двама сина - 4-годишният Доменик и 2-годишният Ян, а Петко има и по-голям наследник от тв водещата Мария Игнатова. Преди време в изявление предприемачът показа, че родителите им доста им оказват помощ с грижите за децата.

В края на предходната година фамилията влезе дружно във формата VIP Brother, само че скоро по-късно Яна излезе, защото едното им дете имало здравословен проблем и тя се тормозила. Петко обаче остана до дъно и бе един от най-популярните съквартиранти.

Снимки от почивката може да видите ТУК!

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР