Ян Харзан, директор на MUFON: В Зона 51 няма НЛО

...
Ян Харзан, директор на MUFON: В Зона 51 няма НЛО
Коментари Харесай

Ян Харзан, директор на MUFON: `В Зона 51 няма НЛО и извънземни, те са в Зона S4.`

Ян Харзан, шеф на MUFON: „ В Зона 51 няма НЛО и извънземни, те са в Зона S4. “Ян Харзан, изпълнителен шеф на MUFON, споделя, че НЛО са били възобновени и се съхраняват, само че не в Зона 51.Харзан твърди, че съществува скрито подземно оборудване, построено в основата на планините Папоуз, окръг Линкълн, Невада. Там са възобновени извънземни галактически кораби и се съхраняват дружно с тела на извънземни същества.От именитата злополука на НЛО в Розуел през юли 1947 година насам, тайни теоретици настояват, че остатъци от летяща паница и мъртви извънземни са били отнесени от мястото. Това е нещо, което държавното управление на Съединени американски щати отхвърля.Розуел е в центъра на историите за НЛО от юли 1947 година, когато военните сензационно оповестиха в прессъобщение, че са разкрили останките от разрушена летяща паница в пустинята.Но на идващия ден, те отдръпнаха изказването си, като обявиха, че в действителност това е развален въздушен балон на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.
По-късно се появяват очевидци, които споделят, че в „ разрушения транспортен съд “ е имало извънземни тела и те, дружно с останките са били отнесени. Има спекулации, че останките са пренесени в Зона 51, пустинята Невада или във военновъздушната база Райт Патерсън, покрай Дейтън, Охайо.Основателят на компанията за отбранителни технологии Unicorn Aerospace – Андре Майлн, твърди, че в Зона 51 няма извънземни, а базата е употребена за по този начин наречените „ черни планове “ за създаване на нова загадка технология за хвърчене.Базираният в Съединени американски щати, MUFON е най-голямата международна организация, отдадена на проучванията на НЛО и извънземните. Там се поддържа световна база данни, съхраняваща десетки хиляди регистрирани наблюдения и сигнали.

 2 - Ян Харзан, шеф на MUFON: `В Зона 51 няма НЛО и извънземни, те са в Зона S4.`
Изглежда, че Харзан е склонен с Майлн по отношение на Зона 51, само че споделя, че извънземната технология е съхранявана другаде.Четете още: Заснеха голям транспортен съд майка, който каца от противоположната страна на Луната (видео)Той декларира:„ Зона 51 е свръхсекретна авиобаза на Централно разузнавателно управление на САЩ и военните, в която години наред се тестват суперсекретни самолети, а необятната общност не е наясно с това. Доколкото знаем, в Зона 51 няма НЛО или извънземни. Но има зона на юг, наречена S4. Въз основа на вътрешна информация – там се прави работа по открит извънземен транспортен съд.Конспиративните теоретици считат, че остатъци от извънземни галактически кораби се съхраняват в Зона 51, и че държавните учени ги изследват, с цел да основат технологията на извънземните.Доколкото ни е известно, в Зона 51 няма НЛО или извънземни. Така че, когато президентът или други длъжностни лица гордо декларират, че няма НЛО или извънземни в Зона 51, те може да са механически прави, тъй като те са в S4. “

 3 - Ян Харзан, шеф на MUFON: `В Зона 51 няма НЛО и извънземни, те са в Зона S4.`
Харзан има вяра, както и доста други тайни теоретици, че държавното управление на Съединени американски щати употребява извънземна технология, с цел да сътвори собствен личен галактически транспортен съд.Той споделя, че до 10 % от наблюденията на НЛО, обявени на MUFON, може да са секрети човешки технологии, които се тестват.Уфологът прибавя:„ Сигурен съм, че най-малко пет до 10 %, а може би и повече от това, което ни се оповестява, в действителност са свръхсекретни американски самолети, издигнати за Централно разузнавателно управление на САЩ и/или военните.Изглежда има издайнически знаци, които демонстрират кое е дело на човек и кое на извънземен разсъдък. Нашите самолети наподобяват доста ъглови, с външен тръбопровод, шевове и издатини по повърхността на самолета.Тези с извънземен генезис са доста гладки и интегрирани, без да се виждат шевове или нитове, без издатини. Поне това е нашата догадка въз основа на това, което виждаме. ”

 Ян Харзан
Ян ХарзанТой е уверен, че до момента американските управляващи биха могли да пресъздадат възобновен НЛО.Харзан споделя:„ Въз основа на проучванията, които направих, и хората, с които съм разговарял, в това число очевидци от първа ръка, безусловно е допустимо. Би било един от най-високите цели на военната и разследващата общественост да се докопат до галактически транспортен съд с извънземен генезис.Има и други, които излязоха да споделят своите истории, въпреки че нашата разследваща общественост прави всичко допустимо да се опита да ги дискредитира. “Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР