Ямбол. Започна приемът на заявки за участие в Празничния базар

...
Ямбол. Започна приемът на заявки за участие в Празничния базар
Коментари Харесай

Ямбол: Започна приемът на заявки за участие в Празничния базар „Кукерландия 2019“ и за базара на мартеници

Ямбол. Започна приемът на поръчки за присъединяване в Празничния базар „ Кукерландия 2019 “. Това оповестиха от пресцентъра на Общинат Ямбол . Търговци и занаятчии още веднъж ще бъдат пъстра част от четиридневното събитие в интервала 28 февруари – 3 март (включително). Базарът ще покрие цялата територия на фестивала – от пл. Освобождение “ към Безистена, по ул. „ Цар Освободител “ и по алеите на Градския парк, трансфорат в „ Кукерград “. Разполагането на участниците ще бъде по одобрена от основния проектант на Общината скица с обозначени места за занаятчии, търговци на сувенири и промишлени артикули, сладкарски произведения, зони за скари и продажба на питиета.
Заявления се подават от 30 януари до 27 февруари в Центъра за услуги и информация в община Ямбол, както и по електронен път на [email protected] или посредством лицензиран пощенски оператор. Определянето на местата ще се прави по реда на подадените заявки и заплатена такса по банков път. Разрешенията за присъединяване могат да бъдат получени от Центъра за услуги и информация от 20 февруари нататък. Подробна информация искащите да се включат в Празничния базар „ Кукерландия 2019 “ могат да получат от оповестената заповед на интернет страницата на община Ямбол www.yambol.bg, в рубриката „ Актуално “.
От 29 януари започва приемът на поръчки за присъединяване и в обичайния Мартенски базар. Производители и търговци на мартеници могат да се разполагат в регионите на пл. „ Освобождение “, улиците „ Търговска “ и „ Джон Атанасов “, на пл. „ Боровец “, както и в жилищните комплекси „ Георги Бенковски “ и „ Златен рог “, като съответните зони за разказани в одобрена от основния проектант скица. Базарът на мартеници ще бъде в дните от 19 февруари до 1 март (включително). Желаещите да се включат физически и юридически лица следва да подадат заявление по пример за издаване на Разрешение на преместваемо оборудване на 7 и 8 февруари в Центъра за услуги и информация. Таксата за присъединяване се заплаща при подаването на заявката. Разрешенията ще се получават от 14 февруари. Допълнителна информация за таксите и реда за присъединяване в мартенския базар са оповестени на уеб страницата на Общината в рубриката „ Актуално “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР