Ямбол. Окръжна прокуратура – Ямбол задържа за 72 часа турският

...
Ямбол. Окръжна прокуратура – Ямбол задържа за 72 часа турският
Коментари Харесай

Ямбол: Задържаха турски гражданин за контрабандно пренасяне на над 25 кг хероин през ГКПП – Лесово

Ямбол. Окръжна прокуратура – Ямбол задържа за 72 часа турският жител Юсуф А. (на 40 г.), оповестиха от пресцентъра на Окръжната прокуратура . Той е упрекнат за това, че на 10 декември 2017 година през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Лесово, обл. Ямбол, с товарен автомобил – влекач и полуремарке, без съответно позволение, пренесъл през границата на страната от Република Турция в Република България, 50 пакета с високорисково наркотично вещество – хероин (с общо тегло 25,666 кг.), като предметът на закононарушение е в изключително огромни размери и е изключително тежък.
Наркотичното вещество е намерено с помощта на отличната работа на митническите чиновници. Те са подложили товарният автомобил на щателна инспекция и са разкрили наркотичното вещество, което било съхранявано в добре опаковани пакети, сложени в особено приготвено двойно дъно на транспортното средство.
Предстои (в идващите дни) Окръжна прокуратура – Ямбол да внесе в съда искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР