Ялта. Заместник-председателят на политическа партия Алтернатива за българско възраждане Любомира

...
Ялта. Заместник-председателят на политическа партия Алтернатива за българско възраждане Любомира
Коментари Харесай

Любомира Ганчева, АБВ: Представителите на „Коалиция за България“ в ЕП ще се противопоставят на санкциите срещу Русия

Ялта. Заместник-председателят на политическа партия " Алтернатива за българско възобновление " Любомира Ганчева, която приказва в границите на Ялтенския интернационален стопански конгрес, съобщи, че когато партията има своите представители в Европейския парламент, те ще се опълчват на глобите против Русия. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ . " Месец по-късно ще се проведат избори за Европейски парламент. Аз съм уверена, че КП „ Коалиция за България “, част от която е Политическа партия АБВ, ще имаме представители в Европейския парламент и ще се опълчват на глобите ", сподели Ганчева. Тя е безапелационна, че политиката на двойните стандарти би трябвало да бъде спряна.
Международният стопански конгрес в Ялта е годишно бизнес събитие в икономическата сфера, което се организира в Крим. През 2019 година форумът се организира от 18 април до 20 април. Броят на участниците във форума надвиши 4,5 хиляди души от към 100 страни по света. MIA " Russia Today " е главният информативен сътрудник на форума.
Ганчева получи персонална покана от главата на Крим Сергей Аксьонов и е определена за преподавател по тематиките за предизвикателство пред цифровото обучение и стопанска система на бъдещето с интензивно присъединяване на дамите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР