якои звезди не се отказват да търсят любовта и намерят

...
якои звезди не се отказват да търсят любовта и намерят
Коментари Харесай

Холивудските звезди с най-много бракове

якои звезди не се отхвърлят да търсят любовта и намерят ли я, да се врекат във честност. И въпреки и първият, и вторият им брак, а при мнозина и идващите, да са се оказали несполучливи, те още веднъж миналват под венчило.

Никълъс Кейдж

54-годишният артист Никълъс Кейдж е женен четири пъти. Като първият му брак е с актрисата Патриша Аркет, а вторият е с дъщерята на Краля на рока Елвис Пресли – Лиза Мари Пресли. Жени се за трети път през 2004г. за някогашната сервитьорка Алис Ким, бракът им завършва през 2016г. Същата година се дами в Лас Вегас за четвъртата си брачна половинка - гримьорката Ерика Койке. Само четири дни по-късно артистът подава молба за анулирането на брака. Никълъс Кейдж тогава декларира, че в деня на сватбата е бил пийнал и упрекна избраницата си, че се е омъжила за него от користни подбуди.

Том Круз

Актьорът е женен три пъти, като всичките му съпруги са актриси. Първият брак на звездата е с Мими Роджърс и продължава от 1987 година до 1990 година През 1990 се дами за актрисата Никол Кидман, с която осиновяват две деца. Бракът им завършва през 2001г. През 2006г. се дами за Кейти Холмс, двамата имат щерка, развеждат се през 2012г.

Дрю Баримор

Актрисата Дрю Баримор, също има три брака зад тила си. През 1994 година се омъжва за Джеръми Томас, само че година по-късно двамата се развеждат. През 2001 година Дрю омъжва за комика Том Грийн, само че и този брак продължава единствено година. През 2012 година неин брачен партньор става консултанта по изкуства Уил Копелман и дружно имат две дъщери. За страдание, през 2016 година двойката публично се развежда.

Анджелина Джоли

Красивата актриса има три брака зад тила си. През 1996г. се омъжва за английския артист Джони Лий Милър, с който се среща по време на фотосите на кино лентата „ Хакери “. Три години по-късно към този момент за разведени. На 5 май 2000г. се омъжва за артиста Били Боб Торнтън. По-късно се развеждат на 27 май 2003 година От 2004 година актрисата живее с Брад Пит, от който има три деца, другите им деца са осиновени, всички носят семейството Джоли-Пит. След двегодишен брак, през септември 2016г., Брад и Анджелина се развеждат.

Ева Лонгория

Актрисата Ева Лонгория се е омъжвала три пъти, като през 2016 година подписва брак с мексиканския предприемач Хосе Антонио Бастон, от който има наследник. Преди това актрисата подписва брак с артиста Тайлър Кристофър през 2002г. и се развеждат през 2004г. Бракът ѝ с баскетболиста Тони Паркър продължава от 2007г. до 2011г.

За още забавни видеа последвайте канала във.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР