Яка рокада по най-високите върхове на телевизията, задава се нов

...
Яка рокада по най-високите върхове на телевизията, задава се нов
Коментари Харесай

Задава се нов любим водещ на нацията! Ето кой бута Слави!

Яка рокада по най-високите върхове на малкия екран, задава се нов обичан водещ на нацията! След като близо 20 години Слави доминираше на дребния екран, в този момент е ред на Криско.

Хитовият реализатор на втръсналите от въртене части се цани за водещ. Криско се възползва от близостта си със Слави и попива секрети техники за сполучлив водещ. Нетипичното дуо се събра в името на изкуството за две части, които незабавно станаха шлагери. За неуморния Криско това не е задоволително. Освен че направи турне в Съединени американски щати и възнамерява концерти у нас, в този момент се замисли и за тв кариера.

Най-новият му план " Налайв “ (една дума) – влог. Това ще рече " видеовлог “. 

" Пускан влога! За първия епизод ви накарахме да зададете въпроси, с цел да забележим коя тематика се повтаря и ви вълнува най-вече. Избрах един от въпросите и поканих индивида, който го задава, персонално да пристигна и да си поговорим. Това не значи, че всякога ще разискваме някакъв проблем, само че когато го вършим, ще е непосредствено с един от хората, който са задали най-интересната тематика. Не се наемам да го върша всяка седмица, а когато има нещо забавно за разделение “, казва Криско.

Кратък е пътят от влога до бюрото на Слави и тв студиото. На запад от дълго време блог и влогоманията даде самун на незнайни шашкъни, правейки ги същински звезди. Какво остава пък за Криско, който към този момент е прочут – столът му е обезпечен! Само не му давайте да води новините, че ще ги римува “, пише  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР