Як скандал с участието на директора на РЗИ-Враца Орлин Димитров

...
Як скандал с участието на директора на РЗИ-Враца Орлин Димитров
Коментари Харесай

Мега скандал! Шефът на РЗИ-Враца обижда каруцарски хора, които не искат да се ваксинират

Як скандал с присъединяване на шефа на РЗИ-Враца Орлин Димитров бушува от събота в обществените мрежи.

Поводът за основаното напрежение е негов пост във фейсбук групата „ Да се преброим като врачани!!! “, в който той пропагандира хората да се имунизират. В него Димитров малко заплашително написа „ Ваксинирайте се, не чакайте! “ и с това провокира недоволството на останалите.

Още в първия коментар мъж написа нецензурни думи във връзка оповестения апел. Изненадващо, без всевъзможни задръжки, шефът на РЗИ-Враца Орлин Димитров му дава отговор по изумително дебелашки метод. В полемиката се включват още хора, като шефът на районната ревизия продължава да се пази посредством необикновено пошъл език, без да пести употребяваните цинизми. През цялото време държавният чиновник наскърбява останалите участници в полемиката, без персонално да познава най-малко един от тях. По тази причина един от коментиращите написа, че ще подаде сигнал за безобразното му държание и употребен език до министъра на опазването на здравето, на което шефът на РЗИ-Враца отговоря: „ не ме назидавай, неграмотен гном. Може да уведомиш Президента, Омбудсмана и даже Светия синод на БПЦ “. В падението си Орлин Димитров стига до такава степен, че поучава собствен конкурент да си направи " ножка ", с цел да се почувства одушевен.

От оповестените в галерията под текста копия на няколко негови коментара можете да добиете действителна визия за морала и възпитанието на шефа на РЗИ-Враца.

Във всяка бяла страна сходен скандал би приключил с подадена оставка от отговорния държавен чиновник и поднесени извинения към обществото. В този случай обаче това надали ще се случи, защото става въпрос за самозабравил се служител, който счита, че краткотрайната позиция е безконечна. Час по-скоро е належащо служебният министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров да уволни дисциплинарно компрометирания си чиновник и по този начин да отбрани публичния интерес. Ако желаеме да живеем в естествена страна, светкавичното унищожаване на сходни персони от значими позиции е повече от наложително. Министър Кацаров, в случай че сте кардинален човек, дайте знак на врачани, че няма да търпите този безсрамник отпред на РЗИ-Враца. Българският поданик не желае да заплаща заплата на служител, който го псува като каруцар.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР