Ягуар с украински номера осъмна затънал в пясъка на Северния

...
Ягуар с украински номера осъмна затънал в пясъка на Северния
Коментари Харесай

31-годишна украинка паркира Ягуара си на Северния плаж в Бургас, колата затъна в пясъка

Ягуар с украински номера осъмна заседнал в пясъка на Северния плаж в Бургас. Задните гуми на колата бяха потънали до половиата в пясъка, защото водачът явно е правил опити да потегли, само че единствено е вкопал в допълнение Ягуара, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Бургас.

За малко полицията в морския град откри и намери пишман водача на лъскавото возило. Оказа се, че това е 31-годишна украинка, с краткотрайна протекция у нас, живееща в Слънчев бряг. Грози я санкция от 1000 до 3000 лева или имуществена глоба от 3000 до 5000 лева, според Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. Не е дала рационално пояснение за какво е сметнала за обикновено да паркира върху пясъка. Колата към този момент е изтеглена от Северния плаж.

Това не е първият случай, в който задгранични жители паркират на плажа, припомня " Флагман ". На 30 август непрекъснато пребиваващ в България руснак паркира на дюните на " Шофьорския плаж " край Созопол. Той обаче най-малко бе опитал да нахлуе на линията с джип, а не както украинката – със скъпарски Ягуар.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР