Я, умнокрасивите са възмутени от фактчекърството на прокуратурата за снимките

...
Я, умнокрасивите са възмутени от фактчекърството на прокуратурата за снимките
Коментари Харесай

НА РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ЗАЩОТО СМЕ СЕЛСКИ РАБОЛЕПНИ НАГАЖДАЧИ И СТРАХЛИВЦИ

Я, умнокрасивите са възмутени от фактчекърството на прокуратурата за фотосите на Борисов (за мен няма никакво подозрение, че са истински), тъй като Гешев ползва същите мефистофелски похвати, когато истината не изнася на него и на Борисов. Точно както постъпват от Америка за България, ФБ и хората на Прокопиев.

Сега са се развихрили да изкарват истината за войната в Украйна като подправена вест. С техните камъни по техните глави.

Съвсем закономерно прокуратурата, която е на ръчно ръководство от американското посолство, изпра Борисов откакто той пусна Македония за Европейски Съюз и избави чиновническия гъз на Херо Мустафа, и така нататък политически нелепости.

Борисов и Гешев стоят като постоянна, проведена и здрава мафия на фона на пошлото умнокрасиво лешоядство, което с малоумието си ще ни докара и гладна, и студена зима.

Не, че не сме отраснали с това, само че е любопитно по какъв начин тук всичко се повтаря като в индийски сериал (вчера попаднах и две реплики бяха повторени пет пъти в границите на 45 секунди).

Явор Дачков

П.П. Емил Попов: Единственият въпрос, който ни занимава, е дали фотосите с кюлчетата на Боко са манипулирани или същински. А че и в двата случая фотосите са дело на Централно разузнавателно управление на САЩ, не ни интересува, тъй като сме селски раболепни нагаждачи и страхливци.
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР