XIX фестивал на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА

...
XIX фестивал на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА
Коментари Харесай

Най-големият фестивал на креативната индустрия - ФАРА, ще се проведе от 7 до 9 юни в Пловдив

XIX фестивал на Българската асоциация на информационните организации – ФАРА 2018, ще се организира сред 7 и 9 юни 2018 година в Дома на културата „ Борис Христов “ в град Пловдив и ще показа най-хубавите рекламни форми и акции, основани в България и осъществени в страната или в чужбина през 2017 и 2018 година.
Комуникационните организации ще показват достиженията си в 26 разнообразни категории в следните раздели: „ Аудио-визуални форми и копирайтинг “, „ Художествено оформление и дизайн “, „ Дигитални форми и изобретателно потребление на медиа “, „ Кампании “.
Освен вдъхновяващо състезание на изобретателни хрумвания, ФАРА е и влиятелен конгрес за образование с интернационалните лектори и „ сверяване на часовника “ с трендовете в промишлеността по света. Лекционният панел тази година е под мотото „ Креативност и успеваемост “ и включва авторитетни имена с богат на практика опит и награди от интернационалните фестивали от ранга на Cannes Lions.
В конкурсната стратегия на ФАРА 2018 могат да вземат участие единствено информационни организации, а поръчки се одобряват до 30 април на интернет уеб страницата www.fara.bg или на място в Българската асоциация на информационните организации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР