Xiaomi Mi Watch се кани да покори пазарите за смарт

...
Xiaomi Mi Watch се кани да покори пазарите за смарт
Коментари Харесай

Xiaomi Mi Watch е смарт часовник, особено подходящ при спортуване

Xiaomi Mi Watch се кани да покори пазарите за смарт часовници с вярното съответствие технологии-цена. Като това е обещанието, обещано от производителите, предлагайки часовник, който може да направи съвсем всичко, което Apple Watch прави, само че за два до три пъти по-евтина цена. Xiaomi владее съвършено формулата на пазара на смарт телефони. Но какво да кажем за смарт часовниците?

Може ли Mi Watch в действителност да се конкурира с модели от Samsung, Huawei или Apple? Може ли да бъде употребен от състезател в седмичните му занимания? Надеждни ли са оценените данни?

Минималистичен. Това е в резюме по какъв начин бихме могли да квалифицираме дизайна на Mi Watch. Докато неговият аналог " Lite " приема правоъгълен формат, той демонстрира кръговиден дизайн, по-класически, само че и по-привлекателен.

 Xiaomi Mi Watch е смарт часовник, изключително подобаващ при спортуване

Следователно Xiaomi не е съкрушен с никакви непотребни допълнения, само че въпреки всичко се грижи за довършителните работи. Единствените два физически бутона, ситуирани вдясно, правят всички нужни функционалности. Долният бутон е даже заобиколен от дребна алена лента, която придава грациозен резултат.

Xiaomi Mi Watch наследява 46-милиметров циферблат, който може да наподобява малко огромен на дребни китки. Макар и малко пълен (11,8 мм), Mi Watch остава доста лек часовник (само 32 г) и това по простата причина, че е изработен най-вече от пластмаса.

Часовникът на Xiaomi е с първокласна визия, в допълнение оборудван с водоустойчивост до 5ATM и затова може да ни съпровожда по време на вашите плувни сесии. Гумената лента с пластмасова скоба ускорява това чувство за носене на малко на ниска цена часовник. В последна сметка е по този начин, защото коства два до три пъти по-малко от моделите на Huawei, Samsung или Apple.
 Xiaomi Mi Watch е смарт часовник, изключително подобаващ при спортуване

За да притегли вниманието, той залага на извънредно яркия си 1,39-инчов AMOLED екран. Обърнете внимание, че приложението Xiaomi Wear дава достъп до голям брой циферблати за довеждане докрай на четирите авансово конфигурирани.

Решен да улесни живота ни, Xiaomi предлага своя Mi Watch със софтуера Xiaomi Wear. Следователно няма Wear OS, а извънредно банален вътрешен интерфейс. Бутонът Начало обезпечава достъп до поредност от много съществени функционалности: образование, Alexa, позвъняване на телефона и така нататък А бутонът Sport демонстрира лист с извършения: тичане, елипса, плуване, фитнес, тренировки с тежести, тренировки с телесна тежест и така нататък

Подобно на своите сътрудници, Xiaomi Mi Watch се предлага с съпътстващото го приложение. Производителят е опростил нещата като употребява същото име като софтуера. За да стартираме Mi Watch за първи път, би трябвало да изтеглим Xiaomi Wear, разполагаем за Android и iOS. Сдвояването посредством QR код дава достъп до конфигурацията.
 Xiaomi Mi Watch е смарт часовник, изключително подобаващ при спортуване

Xiaomi Mi Watch е страховит, когато става въпрос за наблюдаване на здравословното ни положение, съня ни или равнището на стрес, като се резервира пропорцията, несъмнено. Далеч от това да се равнява на обичаните модели на велики спортисти, Mi Watch ще бъде повече от задоволителен за неделните спортисти или даже повече.

Според Xiaomi неговият Mi Watch (с батерия 420 mAh) е в положение да съпровожда потребителя си в продължение на две седмици с едно зареждане. В реалност, както при всеки обвързван обект, всичко зависи от това по какъв начин го употребявате.

За общоприета приложимост, без режим Always-on, без носене на часовника през нощта и със скорост от една подготовка седмично, Mi Watch в действителност съблюдава обещанията си. Автономността се усилва до към 10 дни, в случай че подготвителният темп се ускори (три тренировки за тичане и тежести на седмица) и се задействат мониторингът на съня, както и режимът постоянно включен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР