Xiaomi Mi Mix 2S – най-добрият флагман на компанията към

...
Xiaomi Mi Mix 2S – най-добрият флагман на компанията към
Коментари Харесай

Образците на снимките от камерата на Xiaomi Mi Mix 2S са впечатляващи

Xiaomi Mi Mix 2S – най-хубавият флагман на компанията към днешна дата. Първото нещо, което беше тествано естествено е успеваемостта на камерата му. Ако спецификациите на камерата са станали известни в деня на старта, както и оценката на DxOMark, то действителното качество на фотосите може да се види едвам в този момент.

Имайте поради, че в DxOMark смарт телефонът изкара 101 точка за фотосите, което в действителност го отличава измежду съперниците си. Но заради по-ниската оценка за видеозапис – единствено 88 точки, неговият междинен бал е 97 точки. Този резултат го подрежда измежду такива телефони, като iPhone X и Huawei Mate 10 Pro в класацията на DxOMark.

И по този начин, през вчерашния ден камерата на Xiaomi Mi Mix 2S бе бе тествана в разнообразни условия на осветеност и както се очакваше, първичните мостри в действителност са с впечатляващо качество, цветове и елементи. Камерата е доста по-добра, в сравнение с тази на Mi Mix 2 и тя елементарно ще се конкурира с флагманите на другите компании, които сега се продават на пазара и радват потребителите с качество на снимането.



Така че, по-долу можете да разгледате няколко от оповестените фотоси, които успяхме да открием. Всички те са направени с двойната задна камера на Mi Mix 2S. Честно казано, резултатите надминават упованията ни и сме сигурни, че ще се радвате да видите доста възстановяване на наситеността и детайлността, изключително при ниска осветеност.



Ниската осветеност – това е една от областите, където множеството смарт телефони не се оправят. Но фотосите на Mi Mix 2S са ярки и ясни, даже и през нощта, равнището на засищане е положително, шумът е в забележителна степен стеснен и не толкоз видим, колкото в образците от камерите на Mi Mix 2. В съпоставяне с други телефони от този ценови диапазон, това е в действителност ужасно устройство за феновете на фотографията.

Запознайте се с някои от останалите фотоси, направени с камерите на Xiaomi Mi Mix 2S по-долу.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР