Xiaomi Mi Max от трето поколение може да получи 7-инчов

...
Xiaomi Mi Max от трето поколение може да получи 7-инчов
Коментари Харесай

Xiaomi възнамерява да ни впечатли със следващия си фаблет

Xiaomi Mi Max от трето потомство може да получи 7-инчов екран при опазване на размерите на смартфона-предшественик, предава GizChina, базирайки се на осведомени източници.

Увеличаването на диагонала ще бъде реализирано посредством понижаване на рамката по краищата на екрана, както и посредством смяна на съотношението на страните от 16:9 на 2:1. Заедно с увеличението на диагонала на екрана, идният фаблет на Xiaomi може да получи и повишен потенциал на батерията до 5500 mah.

Толкова забележителен ъпдейт на батерията, обаче надали ще се отрази върху автономността на смарт телефона, защото по-голямата част от ресурсите ще отиват за обслужване на 7-инчовата дисплейна матрица.

Според събеседниците на GizChina, Xiaomi има намерение да пусне две версии на Mi Max 3, които ще се разграничават един от различен освен по размера оперативната памет и на вградената памет, само че и по процесорите.

Така, първата версия ще получи чипсета Snapdragon 660, до момента в който другата ще се задоволи със Snapdragon 630. Очаква се, че стартирането на Xiaomi Mi Max 3 ще се организира при започване на 2018 година.

Не е изключено, производителя да реши да показа апарата и по време на Мобилния конгрес в Барселона, който ще се организира от 26 февруари до 1 март в това число. В предишното, Xiaomi към този момент е взела участие на MWC, където сподели флагмана Mi 5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР