След финала в Унгария Биното на няколко пъти влезе в

...
След финала в Унгария Биното на няколко пъти влезе в
Коментари Харесай

Ще уволни ли Ферари Биното през лятото?

След финала в Унгария Биното на няколко пъти влезе в остри спорове с италиански репортери, които го питаха защо тимът е сбъркал стратегията с гумите в състезанието, а той се опитваше да им обясни, че всъщност колата е била бавна.

Ferrari and Formula 1 fans: Get Ferrari Team Principal Mattia Binotto Fired - Sign the Petition! via
— MarkR (@MarkR96035655)
През миналата година Биното получи официално подкрепата на големите шефове на Ferrari Пиеро Ферари и Джон Елкан, като те запазиха тази линия на поведение и през настоящата кампания въпреки неуспешния ход на битката срещу Макс Верстапен и Ред Бул.
 Ралф Шумахер: Ферари сами се провалят Ралф Шумахер: Ферари сами се провалят
Според един от анализаторите в италианските медии, ако ще се уволнява Биното, то е логично това да се случи точно сега, за да може наследникът му, който и да е той, да може да представи на “Спа” програмата си за развитие на тима, разместванията по отдели и да се обяви, че Скудерията започва работа по колата за следващия сезон. Добрата новина за феновете на Ферари е, че F1-75 е отличен автомобил, бърз, стабилен и лесен за настройване, ако бъдат изчистени проблеми с издръжливостта му през зимата и тимът спре да прави стратегически грешки, то Шарл Леклер и Карлос Сайнц ще са много по-силни срещу Верстапен.
 От Ферари се пробваха да обяснят издънката с гумите От Ферари се пробваха да обяснят издънката с гумите

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР