Двамата са карала едва ли не един срещу друг през

...
Двамата са карала едва ли не един срещу друг през
Коментари Харесай

Норис: Джордж се промени, след като премина в Мерцедес

Двамата са карала едва ли не един срещу друг през целите си кариери, като и двамата дебютираха във Формула 1 в началото на 2019 година, Норис с Макларън, а Ръсел с Уилямс. Година по-рано те се борих за титлата във Формула 2, където триумфът бе за настоящия пилот на „Сребърните стрели“.

„ Моят управител, треньорът ми, родителите ми постоянно се стараят аз да бъда себе си, вместо да ме оформят както те желаят. Виждам други водачи, които биват завършени по избран метод поради тимовете, за които карат и не мисля, че това е хубаво нещо. Това лишава личността на водача.

„ Например да израстна с Джордж беше доста занимателно. Той беше страховит човек, само че откогато е в Мерцедес е друго, там атмосферата е друга. За мен това не е занимателно. Мисля, че с личността му от преди няколко години той щеше да е още по-популярен.

„ Не мисля, че това е неточност на Мерцедес, а по-скоро напрежението да караш за тима и да си съотборник с Люис Хамилтън, което в никакъв случай не е елементарно. Не искаш хората да те виждат по какъв начин се забавляваш, а в това време да бъдеш побеждаван от своя съотборник. Джордж обаче се оправя доста добре, няма по какъв начин това да се отхвърли “, съобщи Норис, който ще остане част от Макларън до 2025 година в това число.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР