World View, компания за стратосферни балони, обяви разширяване на услугите,

...
World View, компания за стратосферни балони, обяви разширяване на услугите,
Коментари Харесай

Компания може да ви заведе до ръба на космоса за $50 000

World View, компания за стратосферни балони, разгласи разширение на услугите, което включва полет до началото на космоса, който се реализира във високотехнологичен балон с парещ въздух.

Полетите на ръба на космоса ще вдигнат осем участници и двама членове на екипажа на World View в стратосферен балон с нулево налягане и галактическа капсула под налягане до 100 000 фута или близо 35 км височина в стратосферата. Като цяло прекарването ще продължи сред шест и 12 часа.

Пътуването стартира в космодрумите на World View, ситуирани по целия свят. Гостите ще дойдат преди полета си за петдневно прекарване, което включва екскурзии, с цел да могат да се потопят в покрайнините.

Местоположенията на космодрумите включват Големия каньон в Съединени американски щати, Големия бариерен риф в Куинсланд, Австралия, Серенгети в Кения, място на Аврора Бореалис в Норвегия, Амазония в Бразилия, пирамидите в Гиза в Египет и Великата китайска стена в Монголия.

Сега ето най -добрата част. Цената на полетите е 50 000 $ на човек. Въпреки че към момента е много по-скъп от елементарното пътешестване със аероплан, това е забележима отстъпка от други интервенции в галактическия туризъм, някои от които могат да се осъществят за близо 500 000 $.

„ Има някои в действителност страхотни компании за галактически туризъм, които построяват невероятни прекарвания, с цел да отведат клиентите си в космоса. Ние честваме техните достижения в прокарването на промишлеността за галактически туризъм напред “, споделя Райън Хартман, президент и изпълнителен шеф на World View, пред Travel + Leisure. „ Избрахме да изградим друг вид опит в галактическия туризъм, подобен, който ще разреши на повече хора да видят кривината на Земята, тъмнината на космоса и крехкостта на нашата планета. За да се усили достъпът на човечеството до галактически туризъм, почувствахме, че е значимо да оценим опита си, с цел да бъдем по-достъпни за повече хора. „

Достъпността обаче не е единствената цел. Става дума и за досегаемост за всички. „ Искахме да се уверим, че е наличен за хора с всевъзможни физически качества. Ние сме проектирали прекарването да включва доста леко нанагорнище и втурване, което може да бъде сравнимо (или даже по-леко) с политане и кацане на търговски аероплан, “, Добави Хартман.

„ В допълнение към увеличението на достъпността, ние също желаеме да увеличим оптимално цената на прекарването. Това идва в две форми: време и място. От позиция на времето желаеме да сме сигурни, че имате допустимо най-вече време в апогея, тъй че в действителност да оцените тази внушаваща благоговение позиция. Ще прекарате над шест часа, надвиснали на 100 000 фута над Земята, което ще ви даде задоволително време да преоткриете хубостта и крехкостта на нашата планета. „

Желаещите да се причислят към полета могат да подават от през днешния ден единствено с Щатски долар 500. Първите търговски полети на World View се чака да стартират при започване на 2024 година с нестопанската Space for Humanity, която към този момент обезпечи първия търговски полет.

„ Ние сме доста разчувствани да осигурим първата комерсиална капсула на World View “, споделя Рейчъл Лайънс, изпълнителен шеф на Space for Humanity, в изказването.

„ Нашата задача е да разтеглим достъпа до космоса за всички и по този метод да подкрепим трансформацията на най-амбициозните водачи в нашия свят, с цел да могат те да употребяват своя опит в космоса, с цел да основат позитивна смяна тук на Земята. Това е новаторско време за галактическия туризъм и чакаме с неспокойствие да дадем опция на повече хора да го изпитат сами. „

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР