Worddio дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да

...
Worddio дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да
Коментари Харесай

Платформата за езикови умения Worddio дава 6-месечен безплатен достъп

Worddio подарява шестмесечен безвъзмезден достъп на всеки, който желае да усъвършенства езиковите си умения. Българската платформа за езиково образование Worddio подарява шестмесечен безвъзмезден достъп на всеки, който желае да усъвършенства своите езикови умения. В изискванията на пандемията от новия ковид COVID-19 екипът на платформата е съпричастен с напъните за ограничение придвижването и събирането на хора и дава една добра опция за ползотворно превозване на времето вкъщи.

“Настъпиха комплицирани времена, в които е извънредно значимо да ограничим своите контакти онлайн и да прекараме колкото може повече време вкъщи. Това обаче не е нужно да става за сметка на нашето изгубено време. С екипа на Worddio взехме решение да създадем престоя у дома с една концепция по-ползотворен. Това е чудесна опция да започнете да учите език или да си припомните езика, който към този момент сте учили ”, споделя Иван Манев, създател на платформата.

Worddio е измежду най-бързо разрастващите се мобилни приложения за езиково образование в света. Към момента то е конфигурирано от поданици на всички страни, а общият брой съоръжения доближава 41 248. Базата му съдържа над 270 000 думи на 30 езика, които са записани в аудио формат от истински носители. Това подсигурява на учащите се придобиване на вярно наречие.

Всеки, който желае да се възползва от предлагането за шестмесечен безвъзмезден достъп, е нужно да се записва гратис и да си смъкна Worddio на своя телефон или таблет.

Подробни указания има тук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР