Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и една от най-бързо

...
Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и една от най-бързо
Коментари Харесай

Wizz Air с 8-дневна промоция „Розов“ петък

Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа, започва най-дългата промоция „ Розов “ петък. През идващите 8 дни, от през днешния ден до среднощ на 22 ноември 2018 година, компанията ще предлага 10%* отстъпка за всички групови резервации.

Независимо дали сте в търсене на фамилно коледно странствуване, новогодишно празненство премеждие с другари или тиймбилдинг уикенд пътешестване с вашите сътрудници, в този момент е идеалният миг да извършите групова резервация с Wizz Air на wizzair.com.

Всички български клиенти, които желаят да посетят ново място и да се възползват от „ розовата “ промоция, могат да избират всред 45-те дестинации, които се оферират в българската мрежа на Wizz Air, в това число приказни зимни градове като Виена и Рим или вълнуващи слънчеви курорти като Дубай и Тел Авив. За тези, които възнамеряват малко уикенд бягство от страната, мрежата на WIZZ предлага и доста прелестни космополитни дестинации като Мадрид, Амстердам и Лондон.

Това е втората промоция „ Розов “ петък в историята на самолетната компания, която Wizz Air назовава по този начин в сходство с главния цвят на марката. Групова отстъпка от 10% се отнася за всички полети през зимния сезон 2018/2019 година и важи единствено за групи сред 11–55 души.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР