Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа
Коментари Харесай

Wizz Air стартира второто издание на състезанието за студенти Wizz Youth Challenge

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа и една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа, през вчерашния ден започва второто издание на WIZZ Youth Challenge. Това е интернационално съревнование за студенти от университети или колежи, което ги провокира да показват своя капацитет, като предложат новаторски и изобретателни хрумвания за решение на бизнес проблем, заложен от компанията.

Участниците в WIZZ Youth Challenge ще имат опция да натрупат на практика опит и да научат повече за бизнес модела, който стои зад триумфа на една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа. При утвърждение на тяхната концепция в първия стадий от състезанието, те ще могат да я показват онлайн пред авторитетно жури, формирано от авиационните специалисти на WIZZ, на събитие в Будапеща. Победителите в надпреварата ще получат като премия неповторимата опция в границите на една година да пътуват безкрайно в мрежата на Wizz Air, която все още включва над 600 маршрута и 145 дестинации в 44 страни. Отборите, които се класират на второ и трето място, пък ще получат безвъзмездни двупосочни билети – чудесна премия, която може да бъде употребена от тях, с цел да осъществят почивката на фантазиите си или с цел да продължат образованието си в чужбина.

От 5 март до 25 март 2018 година студентите, учащи се за бакалавърска или магистърска степен в университети и колежи в страните от мрежата на WIZZ*, могат да се записват за състезанието онлайн на www.wizzyouthchallenge.com. Всички регистрирани тимове ще получат информация за проблема, който би трябвало да разрешат, дружно с подробни указания и спомагателни материали на 26 март 2018 година Готовите планове би трябвало да се предадат до 16 април 2018 година Отборите с най-хубави хрумвания за разрешаване на проблема ще бъдат поканени да вземат участие в събитие, проведено в Будапеща на 9 и 10 май 2018 г.

Повече информация за надпреварата WIZZ Youth Challenge може да бъде открита онлайн на www.wizzyouthchallenge.com.

Оуен Джоунс, основен корпоративен шеф на Wizz Air, разяснява: „ Първото издание на студентския конкурс WIZZ Youth Challenge бе голям триумф – над 400 получени хрумвания и приказен край в Будапеща. Много сме разчувствани да стартираме второто издание, което ще даде опция на някои от най-блестящите млади мозъци в Европа да покажат уменията и творчеството си, като разработят проект за разрешаване на действителен бизнес проблем. Ние, от Wizz Air, се гордеем с опциите, които откриваме пред хората – както за нашите пасажери, които с наслада пътешестват из нашата огромна нискотарифна мрежа на борда на една от най-младите флоти в Европа, по този начин и за отдадения ни екип да се развива професионално, и за младите и надарени хора да споделят с нас концепциите си и да придобият скъп професионален опит. Като една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа, за Wizz Air е наслаждение да ангажира евентуалните водачи на утрешния ден и няма самообладание да чуе чудесните хрумвания на младото потомство на Европа по време на събитието в Будапеща. “
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР