Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа

...
Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа
Коментари Харесай

Wizz Air ще открие нов тренировъчен център

Wizz Air, една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа и водещият нискотарифен транспортьор в Централна и Източна Европа, през днешния ден разгласи, че ще отвори нов подготвителен център до края на 2018 година Той ще включва 2 нови модела авиационни симулатори, един закрепен базов симулатор, както и чисто нов тренажор за кабинен екипаж за спешна евакуация и тренажор за действителна противопожарна подготовка.

Докато самолетната компания продължава мощния си напредък в Европа с над 20% на годишна база и следва проект за утрояване на флотилията си през идващото десетилетие, новият съвременен център ще разреши на WIZZ да усили потенциала си за образование на до 100 членa на екипажа дневно. Амбициите са потенциалът да доближи до над 250 души в бъдеще, следвайки най-високите стандарти в това отношение.

Разположен на пет минути от Международно летище Ференц Лист, Будапеща, постройката ще бъде най-големият авиационен център за образование в района и един от най-модерните в Централна и Източна Европа, построен в сходство със стандартите за дейно и екологосъобразно инженерство и оборудван с най-новите технологии на пазара. В допълнение към трите симулатора и тренажора за евакуация, оборудването с повърхност 3800 кв. м. ще включва 14 образователни зали, офис зона, огромно предверие и обща стая за отмора. Центърът ще може да бъде разширяван с спомагателни симулатори или пространства за образование, което обезпечава на самолетната компания спомагателна еластичност и опция за предстоящ напредък.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР