WeWork: Or The Making and Breaking of a $47 Billion

...
Коментари Харесай

Домашно кино

WeWork: Or The Making and Breaking of a $47 Billion Unicorn
Документален филм, изследващ възхода и падението на един най-големите стартъпи в света от последните години - компанията за отдаване чартърен на споделени офис площи WeWork. Неин създател и до неотдавна основен изпълнителен шеф е Адам Нойман, хипи-месиански вид лидер със подозрителен метод на ръководство и решения, който през 2019 година е заставен да я напусне. Какво фактически е ставало зад кулисите - разбор и пояснения от публицисти, специалисти, високопоставени някогашни чиновници и членове на WeWork.

Премиера, Hulu, 2 април
The Irregulars
Действието на сериала се развива в Лондон от края на XIX и началото на XX век на адрес " Бейкър стрийт ", или времето и мястото на Шерлок Холмс и доктор Уотсън. Но в първия му сезон не фамозният детектив е в основната роля, а група хлапета от улицата, които се появяват в част от книгите и му оказват помощ по време на следствията. Холмс и сътрудникът му освен са във второстепенните функции - двамата са и показани в злокобна светлина, а случаите за разрешаване са свързани със свръхестествени мистерии.

Премиера, Netflix, 26 март
Изкуството да живееш
Коя е рецептата за дълъг и здравословен живот? Международно приетият готвач Никлас Есктед изследва тайната на живота след 100-годишна възраст в документална поредност. Той пътува до шест от " сините зони " в света - райони като Сардиния, Коста Рика и Окинава в Япония, където извънредно огромен брой хора доближават преклонна възраст. Никлас се включва в дейностите от всекидневието на локалните и научава повече за техния метод към живота, храната и стареенето.

Премиера, 24 Kitchen, 2 април, 13:00 ч. и всеки петък от 13:00 ч.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР