VІІ СОУ Найден Геров:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и

...
VІІ СОУ Найден Геров:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти, колеги и
Коментари Харесай

Стартира ремонт в две варненски училища, в СУ Найден Геров мечтаят за физкултурен салон

VІІ СОУ " Найден Геров ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Община Варна стартира ремонт в още две варненски учебни заведения, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Церемония " Първа копка “ бе осъществена през днешния ден в  VII СУ " Найден Геров “  и Първо Основно учебно заведение " Св. Княз Борис " I във " Владиславово ".

Ремонтът и в двете учебни заведения е по план " Модернизация на просветителната инфраструктура на територията на град Варна “.

Проектите за всяко от двете учебни заведения са финансирани със 100% безплатна финансова помощ и би трябвало да приключат  до 19.06.2019 година

Целта на плана е да способства за увеличение каузи на обновената и осъвременена общинска просветителна инфраструктура и основаване по-добри, модерни условия за образование и грижи за деца и младежи.

В СУ " Найден Геров ще бъде осъществено градивно подсилване на постройката, която ще бъде санирана и пребоядисана. Ще бъде построена рампа за инвалидни колички и пожароизвестителна уредба. Учениците на учебното заведение сега са пръснати в 6 други здания на територията на кв. " Левски ", което основава компликации за малчуганите и техните родители.

Ремонтът и в двете учебни заведения би трябвало да завърши за 15 септември тази година. Ръководството на " Найден Геров " обаче мечтае за нов физкултурен салон, който не е очакван в сегашния план. Обещания досега има само че не е ясно по кое време ще бъде осъществено положителното желание. В момента за физкултурен салон в учебното заведение са пригодени няколко класни стаи, изясни директорката на учебното заведение Мария Несторова. 

Какво още вижте във видеото! 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР