Взривът на моста между Русия и Крим е организиран от

...
Взривът на моста между Русия и Крим е организиран от
Коментари Харесай

Вашингтон поуст: Взривът на моста между Русия и Крим е организиран от украинските спецслужби

Взривът на моста сред Русия и Крим е проведен от украинските спецслужби.

Това пишат от американското издание " Вашингтон поуст ", като се базират на собствен източник в украинското държавно управление, оповестява Франс прес, представена от БНР.

Детонацията и последвалият пожар на товарна влакова комбинация затвориха за часове придвижването по оборудването, което Русия построи след анексацията на украинския полуостров през 2014 година. Според информация от съветска страна, по моста към този момент още веднъж се движат коли и влакове, а починалите при случая са трима.

Украинските управляващи не поеха директна отговорност за детонацията, само че техни представители го разясняват със закани и подигравка.

В последното си изявление президентският консултант Михайло Подоляк съобщи, че повода за случая би трябвало да се търси в Русия, от чиято континентална територия е влезнал взривеният на моста камион.

Руският президент Владимир Путин подписа специфичен декрет за увеличаване на отбраната на Кримския мост, енергийната и газова връзка с полуострова. Путин е упълномощил задачата на съветската Федерална работа за сигурност.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР