Взрив от коментари в социалните мрежи отвъд Океана съпътстваха официалното

...
Взрив от коментари в социалните мрежи отвъд Океана съпътстваха официалното
Коментари Харесай

Американци питат: Киро, защо са ти мръсни обувките?!

Взрив от мнения в обществените мрежи оттатък Океана съпътстваха формалното прессъобщение на вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис след срещата й с премиера Кирил Петков. От него стана ясно, че Америка поддържа пътя на България към цялостна енергийна диверсификация и натовското й участие. Но за разлика от Петков, чийто офис разгласи, че министър-председателят е договорил по-ниски цени за доставки на полутечен газ от Съединени американски щати, спрямо газпромските от Русия, от прессекретариата на Харис сходна вест не бе излъчена.

За сметка на това, янките полудяха по впечатляващата съгласно тях аналогия сред Петков и холивудската звезда Джон Траволта. А се роди и ново съпоставяне във външния тип на българския министър председател - с този на секретаря по превоз Пийт Бутъджеч.



" Трябваше да увелича фотографията неведнъж, с цел да видя, че не е той ", написа почитател на администрацията на Джо Байдън в туитър акунта на вицето му.

Друг път твърди, че облеклата на Петков и Харис са били авансово уговорени. " Явно ползвате един и същи шивач ", бъзика се американецът. Негови сънародници обаче вършат записка, че някогашната прокурорка много се е наляла и е напът да скъса копчето на сакото си.

У нас пък министър председателят бе подложен на безмилостна рецензия от ексздравния министър проф. Костадин Ангелов поради захабените черни паркетни обувки, с които си е разрешил да отиде на рандевуто с Камала.



" Мръсни обувки, развързани. Намачкани, прашни … Панталонът виси - грозна картинка. По изгледа на обувките може да съдите доста за един човек. Забележете лъснатите обувки на Камала Харис и галошите на наш Кирѐ ", означи доктор Коце язвително. Но не срещна цялостна поддръжка за рецензията си по отношение на министър-председателя и се наложи да дава отговор на упреци, че равнището му на връзка в обществената мрежа е сензитивно занижено.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР