Взрив избухна на строителна площадка на Дойче бан (Deutsche Bahn)

...
Взрив избухна на строителна площадка на Дойче бан (Deutsche Bahn)
Коментари Харесай

Взрив в Мюнхен рани трима, движението на влаковете е спряно

Взрив избухна на строителна площадка на Дойче бан (Deutsche Bahn) в Мюнхен. По данни на службата за противопожарна сигурност са ранени трима души, един от които тежко. Спряно е придвижването на влаковете към централната гара в Мюнхен.

Засегнати са придвижванията на влаковете за близки и далечни дестинации, заключено е и трамвайното хранилище. Не е известно какъв брой време ще бъде спряно придвижването. Полицията и противопожарната работа организират огромна интервенция, заяви „ Зюддойче Цайтунг ”.
Превантивни ограничения в Щутгарт поради заплаха от атентат, случай с гърмеж в Хамбург
Коледният базар в Щутгарт беше краткотрайно затворен поради съмнение за готвен атентат, съобщи Stuttgarter Zeitung. Предпазната мярка с...

Причината за гърмежа към момента остава неразбираема. Има подозрения, че става въпрос за гърмеж на авиобомба от времето на Втората международна война.

Донерсбергбрюке, където е станал гърмежът, се намира близо до централната жп гара в центъра на Мюнхен по основния маршрут на градската железница на Мюнхен. Много пожарни коли и към 50 служби за незабавна помощ са на място, а над региона кръжи хеликоптер на федералната полиция.

Grund für die Explosion an den Bahngleisen an der Donnersbergerbrücke in München war eine Fliegerbombe. Drei Menschen wurden verletzt.
— Süddeutsche Zeitung (@SZ)

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР