Взираме се в огледалото и търсим най-добрата си версия, кожа

...
Взираме се в огледалото и търсим най-добрата си версия, кожа
Коментари Харесай

От салон МАГАМА: Нова възможност за хора с оплешивели зони или фини и много тънки коси

Взираме се в огледалото и търсим най-хубавата си версия, кожа с по-малко бръчки, красива и буйна коса и кондензиран цвят с доста искра! Полагаме грижи, взимаме чудодейни масла, вършим вълшебен отвари за мазане и измиване на косата, и все пак по неведоми пътища тя е все по този начин фина, тънка и нежна! Не се отчайвайте през днешния ден ще ви представим една опция за размер и плътност за луксозна коса!

Все повече клиентки идват при нас в салон Магама с сходни проблеми, ранно оплешивяване на главата, рехава и тънка коса, за която са създали чудеса, с цел да е в що годе положително положение! Случаите са доста самостоятелни, за това в този момент ще ги разграничим на няколко благоприятни условия за прикриване на алопеция!



Прикриване на алопеция и повече плътност за фина коса

Най-добрият метод това е съчетание на няколко метода: слагане на фини кичури и специфични стикери. Комбинацията от двата метода разрешава да се работи единствено в засегнатите зони за прибавяне на повече размер, компактност и плътност на по-рехавите места. Кичурите са доста тънки за минимизиране на утежняването на естествената коса, което да й даде опция да се възвърне. Комбинацията със стикери може да се направи когато оплешивелите зони са в горната част на главата. Специалните стикери имитират естествено израстване на косъма и се преливат прелестно с естествената коса! Този смесен способ ще даде повече размер и компактност в зоните на оплешивяване, като маскималко се щади естествения косъм.

Дамско тупе за прикриване на алопеция

Препоръчваме слагането на дамско тупе в случаите на осезаема липса на коса в короната на главата. Изработено от фина основа и прикрепяне на косата косъм по косъм, тупето съвършено покрива засегнатите сектори на главата, може да се прелее с естествения цвят на косата, с цел да се получи компактност и плътност! Естествената коса остава безусловно незасегната и има опция за осъществяване на в допълнение лекуване за възобновяване на косата.

Косъмчета за прикриване на алопеция

Това е най-лесният и бърз прийом за прикриване на оредели зони на главата. За мъжете може да се употребяват и за втвърдяване на брада! Микро косъмчетата на #Kadiffe се слагат със специфичен апликатор за секунди, очевидно покриват оределите зони, налични са в 6 разнообразни цвята за съвършено преливане с естествената коса! Възвръщат самочувствието още с първото слагане! Косъмчетата се фиксират със спрей и ви подсигуряват по-добра визия и убеденост в всекидневието!

Грижата за косата е всекидневен обред, без значение от сложността на проблема може да се обърнете към експертите от салон Магама!

Ще ни откриете на адрес София, ул. Дамян Груев 46

За съвещания 0898777740 или 070090074

magama.org

magama-shop.com
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР