Взети са допълнителни мерки за подобряването на работата на спешните

...
Взети са допълнителни мерки за подобряването на работата на спешните
Коментари Харесай

Британските здравни власти се подготвят за предстоящата гореща вълна

Взети са спомагателни ограничения за подобряването на работата на незабавните служби във Англия поради наближаването на плануваната топлинна вълна на Острова. Това разгласи английският министър на опазването на здравето Стив Баркли, представен от Военновъздушни сили.

Той добави, че ще има повече чиновници, които да дават отговор на незабавната линия 111. Баркли също прикани британците да се грижат за своите близки, които може да имат здравословни проблеми поради високите температури.

" Ясното обръщение към обществеността е хората да подхващат рационални стъпки във връзка с пиянство на вода, стоене на сянка и на закрито. Много хора са наясно. Това е най-хубавият метод за намаляване на въздействието на жегата. Молим хората да обръщат внимание на съседите си, както и на хората, които може да са уязвими ", изясни английският здравен министър.

Планира се също освобождението на повече места в лечебните заведения, с цел да не се постанова пациентите да чакат в коли за спешна помощ пред здравните заведения повече от 30 минути, добави Стив Баркли.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР