Вземат лиценза на хотела на ужасите. Това стана ясно от

...
Вземат лиценза на хотела на ужасите. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Вземат лиценза на хотела на ужасите в село Чифлик

Вземат лиценза на хотела на ужасите. Това стана ясно от думите на туристическия министър Николина Ангелкова пред медиите в Народно събрание. Спешна инспекция на министерството посочила, че обектът въобще не би трябвало да действа.

Хотелът се намира в село Чифлик, Троянско, разяснява през вчерашния ден един от пострадалите, Георги Бабев. Съобщава, че той и фамилията му вместо естествена стая, получават стая в мазето на хотела, нечистотия и една нощ при минусови температури, а прекарването им коства 180 лева

Потърпевшата Малина Тончева разяснява, че с влизането в стаята мирише на плесен. Мокетът е ужасно безстопанствен, замърсен, целият в петна. В банята, огледалата са счупени, ваната е изкъртена, изпотрошена. А след всичко това, остават и без вода, нито топла, нито студена.

Този хотел не дава отговор на изискванията за обикновено престояване, безапелационна е Николина Ангелкова. Още през днешния ден се затваря първия етаж на хотела. Министърът е изискала всички актове, които КЗП е издала на хотела на ужасите. Абсурдно е настояването на хотела да получи категоризация за четири звезди. Това обаче му е отказано.

Ангелкова прикани да се подават сигнали в МТ. Ведомството незабавно щяло да реагира. Министърът се закани и за по-строг надзор по какъв начин се прави категоризация на хотелите. Освен това хотелът нерегламентирано употребило думата СПА в името си, което е следващото нарушаване, установено в обекта.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР