Вземането на пари назаем преди беше грубо, но лесно. Кандидатствали

...
Вземането на пари назаем преди беше грубо, но лесно. Кандидатствали
Коментари Харесай

Не затъвайте в дългове с купете сега, платете по-късно кредит - това, което трябва да знаете

Вземането на пари назаем преди беше жестоко, само че елементарно. Кандидатствали сте нервно за кредитна карта и сте чакали писмото за утвърждение в пощата.

Или сте говорили с банката си и сте се пробвали да ги убедите, че сте подобаващи за заем от £4000 за покриване на „ разноски “. През последните години обаче кредитната промишленост видя, че безчет хора с друга степен на платежоспособност се промъкват през пукнатините.

Това докара до стартирането на пазара на заеми до заплата – прословутия безценен метод за заемане на дребни суми за къси интервали (при големи равнища на интерес). Този скандал приключи с разпадането на промишлеността за бързи заплащания, откакто милиони хора се оказаха в клопката на несъответствуващи заеми, от които не можаха да се измъкнат.

За страдание, краткосрочните заеми с висока рента се завръщат – при по-дълги периоди, само че с към момента глупави равнища на интерес. За благополучие, има организации като Creditspring, които раздрусват нещата, които оферират заеми на база абонамент (месеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР