Взели сте решение да се храните по-здравословно? Е, няма по-добро

...
Взели сте решение да се храните по-здравословно? Е, няма по-добро
Коментари Харесай

Плодовете и зеленчуците, които да консумирате през топлите месеци за силен имунитет

Взели сте решение да се храните по-здравословно? Е, няма по-добро време за това от лятото, което носи обилие от пресни сезонни артикули.
Храненето с диета, богата на пресни сезонни артикули, има многочислени изгоди за здравето, в това число по-нисък риск от сърдечни болести, стомашни разстройства и някои типове рак, както и намаление на кръвното налягане и възстановяване на имунитета.
 Бананът ще ви отърве от тежкия махмурлук! Бананът ще ви отърве от тежкия махмурлук!
Колкото и радостно да е едно щуро празненство, в случай че по-късно имате махмурлук, по никакъв начин не е занимателно. Знаем, че страничните резултати от препиването с...
И, в случай че се чудите кои са най-подходящите и здравословни плодове и зеленчуци за топлите месеци, ето няколко оферти:
Краставици
Краставиците са освен хранителни, само че и богати на антиоксиданти, което ги прави едни от най-популярните летни зеленчуци. Краставиците са формирани от съвсем 95 % водата, тъй че яденето им през парещ летен ден може да ви помогне да останете хидратирани. Най-вече се употребяват сурови в салати или като част от питиета.
Диня
 Домашни питиета за супер имунитет Домашни питиета за супер имунитет
Имунната ни система и е дейна във всяка една секунда от denonosthieto, деня, месеца, годината. Тя е мощния предпазен щит на организма....
Нищо не може да се съпостави с динята в парещ летен ден, тъй като е сладка, вкусна и освежаваща. Динята е една от най-хидратиращите храни, които можете да ядете, защото съдържа 92% вода. Динята е с високо наличие на витамини А и С, както и ликопен, които и двете оказват помощ да се защищити кожата от увреждане от слънцето.
Червени плодове
Шепа ягоди съдържат 95 % вода и са най-подходящи за слънчеви дни. Ягодите, боровинките, малините и къпините са с високо наличие на витамин С, антиоксиданти и антоцианини и с високо наличие на фибри. Плодовете са потребни за очите, кожата и ноктите, както и оказват помощ за понижаване на възпалението и хроничните болести. Една от най-хубавите питиета за възобновяване на силата след подготовка е вода с лимони и ягоди. 
Домати
 Тази плодова салата ще укрепи имунната ти система Тази плодова салата ще укрепи имунната ти система
Добрата имунна система в никакъв случай не е била по-важна. Най-добрият метод да я поддържаме постоянно е бил посредством естествени артикули, вслушвайки с...
Доматите са отличен източник на хидратация, изключително когато се употребяват сурови, защото съдържат 95% вода. Доматите също са богати на антиоксиданти като ликопен, както и на витамин С и К, калий и калций. Доматите могат да се употребяват сурови в салати и сокове, както и да се готвят в къри и сосове, което ги прави нашите летни герои.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР