Взех си апартамент на улица Троицкая-Преображенская, по-близо да е до

...
Взех си апартамент на улица Троицкая-Преображенская, по-близо да е до
Коментари Харесай

Петър Танев от Одеса : Военнопрестъпниците в Кремъл правят всичко възможно дори украинците и с руско самос...

Взех си апартамент на улица Троицкая-Преображенская, по-близо да е до центъра. Вече след половин час след настаняването ми чух ясни звуци, наподобяващи на гърмежи. Комшиите ми споделиха, че евентуално пускат ракетите Калибри и Оникс, които са тежки за отразяване и по-добре да се слиза в леговище. Приблизително в 1:30ч през прозореца виждам някакъв лъч, който пада на километър от мен. Следя телеграм каналите, и разбирам, че този е попаднал тъкмо в съветския (!) Преображенски храм.

 

Поне до 6 часа сутринта чувах гърмежи. Най-тъпото, че е извънредно тежко да се разбере, дали пада покрай теб или е надалеч, дали си в заплаха или въпреки всичко не. Не слушайте тези, които Ви споделят, че военните нарушители се пробват на целят единствено военна инфраструктура. Те желаят да унищожават всичко.

 

Тезата за отбраната на рускоезичния сегмент и съветската просвета в Украйна илюстративно става все по-нелепа. Невероятно извращение: да бомбардираш град, в който жителите приказват на съветски и даже употребяват от време на време думата «РУБЛА» (!!), а не «ГРИВНА» в магазините (реално бях изумен от това, като отидох сутринта да си купя вода!) и да казваш, че по този начин «защитаваш съветската еднаквост от украинските нацисти», би трябвало или да си душевен откачен или просто безочливо изменнически да лъжеш.

 

Случилото се през днешния ден през нощта единствено ненужно подтвърждава обстоятелството, че военнопрестъпниците окупирали Кремъл вършат всичко допустимо даже украинците и с съветско съзнание да ненавиждат всичко обвързвано с Русия. А значи работят срещу ползите на тази страна и съветския народ - отново мотив за размисъл за заблудените българските «русофили».

 

Драги български заблудени «русофили», помислете си, дали същинските нацисти, които избиват каквито и да е народности, в действителност да не са тъкмо ръководещите в Кремъл? И към момента ли, господин президент, е подготвен да подтвърди тезата си, че Украйна «иска да води тази война»? С терористите от Кремъл ли би трябвало да се водят «мирните» договаряния? А пък и да не приказваме към този момент за страдащите ни български диаспори в тези области! Какъв е този «мир»… с цена на иго?

 

Засега публично има 1 умрял, 19 потърпевши. Тежка безсънна нощ; доста мотиви за размисъл за мен, като етнически българин и руснак: жител на страна в която има към момента хора, които имат вяра на пропагандата на Кремълските военнопрестъпници и жител на страна, която прави всичко допустимо с цел да продължи да остава държава-изгой в рамките идващите десетилетия.

 

Правдата ще победи и тя е исторически на страната на украинския народ!
Така и България няма различен избор.

 

Има единствено един - либерален и цивилизован, макар тези, които желаят да ни попречат.

 

Петър Танев

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР