Вятърните турбини могат да се разглеждат като внушителни и понякога

...
Вятърните турбини могат да се разглеждат като внушителни и понякога
Коментари Харесай

Докторант разроши пера, след като развенча общоприетото погрешно схващане за вятърните турбини: „Има обещаващи изследвания“

Вятърните турбини могат да се преглеждат като внушителни и от време на време злокобни структури, което може да е част от повода, заради която са били на завършек на дезинформацията, която би предиздвикала феновете на птиците да се замислят.

TikToker Rosh (@all_about_climate) показа малко видео в платформата на обществените медии, с цел да развенчае известно неправилно разбиране за генераторите на чиста сила.

„ Вярно ли е, че вятърните паркове убиват птици? Това е постоянно срещано нещо, което чувате, и да, това е безусловно правилно “, изясни той, като означи, че изследванията към момента „ се пробват да дефинират количествено “ числата.

„ Това явно е неприятно. Не желаеме да убиваме птици “, продължи той, преди да уточни: „ В огромния мащаб на нещата, които убиват птици, вятърните турбини в действителност са много ниско в листата. “

Основният фактор? Според данни, споделени от Рош от Statista – и за които се загатва във видеоклипа му – вашите карикатури от детството са били на нещо.

Котките прич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР