Вярваме, че учейки хората, ще постигаме много по-високи резултати и

...
Вярваме, че учейки хората, ще постигаме много по-високи резултати и
Коментари Харесай

Катерина Шопова: Инвестицията в знание е пътят към по-пълноценен живот на българите

Вярваме, че учейки хората, ще реализираме доста по-високи резултати и позитивен резултат – освен за нас, само че и за обществото, стопанската система и бъдещето си, показва шефът на „ Човешки запаси “ в Лидл България

- За 2 месеца Лидл България завоюва няколко влиятелни награди за политиките си за хората – от „ Най-добър шеф “ в бранша на бързооборотните артикули от Career Show Awards до отличие за разнообразие от националните награди на Съвета на дамите в бизнеса в България. Какво стои зад тях?

- Ако би трябвало да отговоря в резюме: зад премиите стоят доста мисъл за хората, полезности, неизменност, предпочитание да градим мостове и да трансформираме България в по-добро място за работа и живот. Бизнесът е на първо място отговорност. Той се прави от хора за хора и точно по тази причина слагаме в центъра на всичко, което вършим, нашите чиновници и клиенти. Съзнаваме, че всички те са разнообразни и имат разнообразни потребности стремим се преди всичко да ги опознаем и когато е допустимо, да отговорим по най-хубавия метод на упованията им. Знаем, че задоволените чиновници ще създадат и клиентите ни щастливи. Когато сътворяваме планове и стратегии в региона на човешките политики, ние постоянно си слагаме въпроса в кои области желаеме да бъдем положителни, да работим стабилно, с цел да реализираме най-хубави резултати. Търсим постоянно и явен отговор на въпроса какво желае индивидът, към който насочваме нашите стратегии, тъй като триумфът и удовлетвореността идват единствено там, където и двете страни печелят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР