Вярвам в силата на едно истинско правосъдие, вярвам в стандартните

...
Вярвам в силата на едно истинско правосъдие, вярвам в стандартните
Коментари Харесай

Петков след разпита: Вярвам в силата на едно истинско правосъдие

Вярвам в силата на едно същинско правораздаване, имам вяра в общоприетите процедури на Народното събрание и се надявам, че следвайки тях, ще достигнем до същинско правораздаване. Едновременно с това няма да позволим прокуратурата да се употребява като бухалка. Не става дума единствено за господин Борисов, а за всички вероятни неща. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който се яви на разпит в Софийската районна прокуратура. 

" Викат ме на разпит от Софийска районна прокуратура по тематика, по която към момента не съм осведомен. Ако е като при Асен Василев допускам, че е във връзка заканите против Радостин Василев, които той самият опроверга, тъй че се надавам, че ще бъде къса среща. Нямам никакви терзания ”, съобщи той.

  " Не че имаме огромно доверие на прокуратурата, тъй като виждаме, че се заемат много мощни политически позиции, хем се появяват каузи на трупчета, хем не, само че в моя случай съм просто като очевидец ”, сподели Петков.

Той съобщи изрично, че Весела Чернева е един от най-свестните съветници, които той е имал. " Използвайки нейното име през вчерашния ден е този вид клюки, които демонстрират острата потребност от голяма промяна в службите ”, счита още Кирил Петков.

Вчера Софийската градска прокуратура предложи на основния прокурор да изиска имунитета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов поради " Барселонагейт ". Борисов обаче към този момент даде безапелационна поръчка, че няма да си даде имунитета непринудено.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР