„Вярвам в разума на хората от Северозапада и от нашата

...
„Вярвам в разума на хората от Северозапада и от нашата
Коментари Харесай

Петя Аврамова пред жители на Фурен: Вярвам в мъдростта на хората от Северозапада

„ Вярвам в разсъдъка на хората от Северозапада и от нашата област. Знам, че виждат направеното и на изборите на 11 юли ще гласоподават рационално, а не прочувствено “, това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Враца Петя Аврамова пред поданици на Фурен. Заедно с претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС Мирослав Комитски те показаха някои от акцентите в управническата стратегия на обединението – повишение на приходите и годишно индексиране на пенсиите, продължение на огромните инфраструктурни планове, измежду които и значимия за Северозапада скоростен път Видин - Ботевград.

Петя Аврамова отговори на всички въпроси, свързани с ремонта на пътя Криводол – Галатин – Лесура – Фурен, който стартира напролет на тази година. Инвестицията в 23 километровата права е на стойност 14,3 млн. лева „ Радвам се, че като районен министър имах опцията да спомагам за реализирането на доста инфраструктурни планове в региона, какъвто е и пътят Криводол – Фурен. Скоро по него ще се пътува комфортно и безвредно “, разяснява лидерът на листата на ГЕРБ-СДС. Тя напомни, че през тази година на територията на региона са стартирали поправки на близо 100 км. републикански пътища и изрази вяра, че те ще се движат по проект.

„ След изборите на 4 април ГЕРБ-СДС беше единствената политическа мощ, която пое своята отговорност и се опита да сформира държавно управление. Партиите, които назовават себе си, партии на смяната, обаче избягаха от нея. Вярвам, че сте се уверили, коя е политическата мощ, която желае и може да извършва волята на гласоподавателите “, разяснява Мирослав Комитски.

Председателят на Общински съвет – Криводол и общински ръководите на ГЕРБ - Криводол Петър Комитски, срещна присъстващите с проектите на общината за реализация на планове, с отпуснатите от предходното държавно управление средства.

Петя Аврамова и Мирослав Комитски посетиха и врачанските села Мраморен и Мало Пещене, дружно с общинския началник на ГЕРБ – Враца Калин Каменов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР