Вярвам, че на следващите избори с Демократична България ще се

...
Вярвам, че на следващите избори с Демократична България ще се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Вярвам, че с ДБ ще сме с общи листи

" Вярвам, че на идващите избори с " Демократична България " ще се явим с общи листи. Ние и Демократична България ще сме главното ядро, само че започваме да привличаме и много цивилен организации, които до момента не са се обвързвали с политика. Видя се, че политиките и задачите, които всеки от нас поставя на масата, са общоприети и би трябвало да се случат ".

Това съобщи пред БНР съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и предвижда на изборите на 2-ра април социолозите да бъдат сюрпризирани от резултатите на обединяването, тъй като " ние сме единствената динамичност в политическото пространство, където има съединяване ":

" С Демократична България вършим едно ядро, което се надяваме да бъде освен снежна топка, а да бъде лавина ".

По думите му задачата на това обединяване ще е в идващия парламент да има задоволително хора с общи цели като правосъдна промяна, по-добро обучение, по-добро опазване на здравето, антикорупция:

" Трябва да са ясни кои са задачите и кои са целите. И всички хора, които имат вяра в тези цели и цели, би трябвало да застанат един до друг. Не може да се стои на
Абитуриентски мъжки костюми
неутрална почва към този момент ".

Петков уточни, че въпросът с Българска социалистическа партия не е до харесване и нехаресване, а до изборите, които социалистите ще вършат, " с цел да се дефинират от коя страна на бариерата са, тъй като в последния парламент направиха голяма стъпка обратно, макар, че бяха напреднали по време на нашето ръководство ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg