Вярвам, че българският народ е свободолюбив, а това може да

...
Вярвам, че българският народ е свободолюбив, а това може да
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Вярвам, че българският народ е свободолюбив

" Вярвам, че българският народ е свободомислещ, а това може да се ревизира на избори. Много хора ми споделиха, че желаят да им дам инструмент против грабителите. Кандидатирах се за президент, с цел да дам късмет на инакомислещите ", съобщи претендентът за президент и народен представител в изявление за bTV.

Що се отнася до репликата, че му е все едно дали ще го изберат за президент, Марешки изясни, че е имал поради, че е " подредил живота си без кражба " и изборът му не е от витално значение за виталния му стандарт.
 Марешки: Всеки може да прави шоу, само че не всеки може да ръководи честно с грижа за вас * Марешки: Всеки може да прави шоу, само че не всеки може да ръководи честно с грижа за вас*
Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки и лидер на листата на партията във Варна разигра автентично сатирично шоу с присъединяване на аватари на акт...

По думите му, оповестените от него фотоси през последните месеци от скъпи хотели имат за цел да покажат, че той не се нуждае да бъде определен на държавен пост.

" Посланието, че не влизам във властта да мародерствам, аз съм си направил живота по-добър. Послушах суверена и през последните три месеца си почивах. ", сподели още Марешки.

Според него по-голям е постът на президент, само че по думите му той се е кандидатирал и за народен представител от " почитание към Варна ".

Ако бъде определен за президент, Марешки е безапелационен, че " ще спре грабежа ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР