Вяра Атова показа иновативен подход при презентирането на нов проект.

...
Вяра Атова показа иновативен подход при презентирането на нов проект.
Коментари Харесай

Вяра Атова стана улична певица

Вяра Атова сподели новаторски метод при представянето на нов план. Тя стана улична певица, въпреки едвам за час. Изпълнителката изнесе спонтанен акустичен концерт на бул. " Витоша " в столицата и то безвъзмезден.

В шоуто участваше и китаристът Захари Борисов. " Следи " се споделя новият сингъл, с който Вяра Атова се завръща на музикалната сцена след 3-годишно неявяване от нея.

Силно усещане направи визията на чаровницата. Лицето й беше белязано с алена линия - " маркировка ", която е паралел с основен кадър в клипа към парчето й " Следи ". Тази " диря " от алено червило ще се трансформира в запазена марка на певицата, а за какво не и в фешън наклонност.

 С Орлин Павлов и Павел Владимиров

С Орлин Павлов и Павел Владимиров

Коя е Вяра Атова?

Тя е родена e на 1 декември, зодия Стрелец е. Стартира музикалната си кариера през 2009 година с псевдонима AV. Има седем издадени сингъла. " Следи " е осмият й поред, след тригодишна пауза.

" The One " е пробивът й в музиката, който доближава четвърто място в MTV World Chart Express. Това е и първата българска ария, излъчена в румънския музикален канал - Music 1.

 С Веси Бонева

С Веси Бонева

Изкуството е неизменима част от Вяра. Завършва курс по актьорско майсторство в МОНТФИЗ с преподаватели Малин Кръстев, Йоанна Буковска, Юлиан Петров, както и натоварен кино курс при Михаил Билалов.

Участва във кино лентата " Островът " на Камен Калев и в сериала " Връзки " предаван по bTV. През 2006 година стартира работа в CITY Radio & TV като водеща на предаванията " WebHit " и " City Life ".

Водеща е на концертите Loop Live и Vodafone Live, с присъединяване на международни звезди като Shaggy, Kelly Rowlаnd, Inna и други, които събират над 35 000 души. Вяра е позната и като тв водещ в " Национална Лотария " по NOVA дружно със Захари Бахаров.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР