VW Tiguan се смята за най-успешния модел на Volkswagen днес.

...
VW Tiguan се смята за най-успешния модел на Volkswagen днес.
Коментари Харесай

Volkswagen модернизира Tiguan - видео

VW Tiguan се счита за най-успешния модел на Volkswagen през днешния ден. Базираната във Волфсбург компания към този момент пуска третото потомство на компактния си SUV. Базирано е на последния постепенен стадий на модулната напречна матрица: MQB evo. На базата на добре познатото ДНК на Tiguan е основан напълно нов дизайн - характерен за Tiguan, характерен за Volkswagen и въпреки всичко нов.

Новите софтуерни разработки, осъществени с тази модулна система, усъвършенстват Tiguan в съвсем всяка област. Новите хибридни задвижвания с чисто електрически пробег от към 100 км вършат този SUV по-ефективен от всеки път. Новото адаптивно окачване “DCC Pro ” усъвършенства комфорта и динамичността.

Впечатлява по-високата и мощна предница, където са интегрирани нови и доста плоски LED фарове. Между тях покрита със стъкло напречна греда с опционално интегрирана LED лента заменя класическата радиаторна решетка. Същинските отвори на радиаторната решетка са в бронята.

Най-новото потомство на “Park Assist ” автоматизира паркирането и излизането. Ясно е планиран цифровият ландшафт на пилотската кабина, основан на новия MIB4 (четвърто потомство модулен набор от принадлежности за информация и развлечения), който предлага високо равнище на информация и включва всички вероятни цифрови услуги и приложения на борда.



Volkswagen е преработил и интериора на Tiguan. С високото си равнище на материали, направа и спомагателни елементи като декоративни шевове и цветни кантове в повърхностите, той оставя зад себе си нормалните граници на класа.

Повече от всеки път, новият Tiguan наподобява като по-компактен приятелски модел на първокласния Touareg. В допълнение, съставените елементи на MIB4 се сливат на борда, с цел да образуват нов пейзаж на пилотската кабина - подсъзнателен за потребление, обвързван в мрежа, изчистен и интелигентно планиран.

Модулите включват новия " Digital Cockpit " (антирефлексни цифрови принадлежности във формат на таблет), огромен инфоразвлекателен екран с нова конструкция на менюто и графики, нов head-up екран и нов, многофункционален комутатор за шофиране с интегриран Oled екран.

Volkswagen неотдавна създаде и plug-in хибридни задвижвания за Tiguan. Благодарение на новата 19,7 кВтч батерия (нето), чисто електрическият пробег на Tiguan eHybrid, който има систематична мощ от 150 кВт/204 HP и 200 кВт/272 HP, е повишен до към 100 км. Това значи, че компактният SUV се трансформира в електромобил в всекидневието.

В допълнение, икономичният съюз сред електрическия мотор и новия турбо бензинов мотор (1.5 TSI evo2) разрешава общ пробег от към 1000 км. Успоредно с четирите хибридни задвижвания, Tiguan ще излезе на пазара с два ефикасни турбо бензинови (TSI) и два турбодизелови мотора (TDI). Всички те са 2,0-литрови, четирицилиндрови мотори. TSI обезпечава 150 кВт/204 HP и 195 кВт/265 HP; TDI развиват 110 кВт/150 к.с. и 142 кВт/193 к.с.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР