ВВМУ Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:Намерете бивши съученици,

...
ВВМУ
Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:Намерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Студенти от ВВМУ започнаха лагер по морска подготовка

 ВВМУ Бивши и сегашни студенти от
ВВУ " Никола Йонков Вапцаров ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Студенти от I курс във ВВМУ " Н. Й. Вапцаров “ започнаха образователна процедура по морска подготовка в регион " Карантината “, който е част от базата на флотската Алма матер, оповестяват от пресслужбата на Морско учебно заведение.

83-ма първокурсници от компетентност " Корабоводене “ две седмици ще имат занятия по морско дело, морски свръзки и плувна подготовка. Те са втора промяна от морския лагер. Първата бе формирана от курсанти – I курс, която завърши сполучливо преди дни. Предстои и трета промяна в морската подготовка, в която ще вземат участие и останалите първокурсници от компетентност " Корабоводене “.

Целта на летния лагер е обучаемите да придобият на практика умения и привички за ръководство на гребно-ветроходна лодка, да овладеят базови умения по плуване, да покачват морската си просвета. Курсанти и студенти отработват и първите съществени детайли на екипажната организация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР