Второто издание на Софийския Велокарнавал наближава с пълна сила. На

...
Второто издание на Софийския Велокарнавал наближава с пълна сила. На
Коментари Харесай

Велокарнавално шествие изпълва улиците на столицата

Второто издание на Софийския Велокарнавал наближава с цялостна мощ. На 16-и септември улиците на столицата ще се изпълнят с карнавално въодушевление, цветни премени и музикално наличие. Началната точка на велокарнавалното шествие е Централният вход на Южния парк. От там участниците в карнавала ще потеглят в посока кръстовището на хотел „ Хемус “ по бул. „ Арсеналски “. На кръстовището с бул. Черни връх шествието минава наляво в посока НДК. На идващия светофар карнавалното шествие завива надясно по бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “.

Карнавалът продължава на право по канала до Орлов мост, след което навлиза в границите на Княжевската градина. Именно в Княжевската градина ще бъдат и кулминационните събития, с които ще отпразнуваме насладата от колоезденето и напредването на две гуми в градска среда. Там ще бъдат проведени няколко разнообразни спортни игри, ориентирани най-вече към деца.

Най-малките гости на Велокарнавала ще могат да се включат в надпревари с колела без педали, а по-порасналите малчугани ще бъдат провокирани по маркирано с пътни знаци трасе. Най-прилежните участници в карането по разпоредбите за придвижване ще получат награди. Още на сборната точка, пък ще можем да украсим себе си и велосипедите със особено подбрана карнавална декорация. От Южния парк стартират и празненствата, които ще бъдат озвучени от музиката на диджеи и музикалната платформа, която ще съпътства карнавалното шествие чак до идването му в Княжевската градина.

ПРОГРАМА:
10:30 Събиране на началната локация, основен вход на Южен парк;
11:30 – 12:30 Водени от мобилните велоплатформи и под музикален акомпанимент,
участниците ще тръгнат по избрания маршрут;
12:30 – 13:30 Свободна стратегия с музика от платформата, танци и игри за деца;
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР