Второкласници извадиха нож на свой ученик в Основно училище Отец

...
Второкласници извадиха нож на свой ученик в Основно училище Отец
Коментари Харесай

Второкласници размятаха нож на дете в училище в пловдивско село, родители готвят жалба

Второкласници извадиха нож на собствен възпитаник в Основно учебно заведение „ Отец Паисий ” в село Стряма. За да опишат за случилото се с TrafficNews се свързаха родители, чийто деца са били обект на тормоз. Те настояват, че две деца от 2-ри „ а ” клас от известно време демонстрират експанзия и се държат непочтено със съучениците си. Съобщават за систематичен тормоз, пердах, обиди и жестоко държание, като нещата са ескалирали преди няколко дни, когато двете момчета са изкарали нож в часа по математика.  
Прочетете още
Родителите, чийто деца са станали обект на тормоз упорстват въпросните възпитаници да бъдат изключени, защото се опасяват да изпращат децата си на учебно заведение.

„ Моля да се вземат някакви ограничения за изключването на децата. От една година тормозят детето ми. Бият го, заплашват го, че братята им били по-големи и ще го пребият, ядат закуски и плюят части храна върху детето ми. Бъркат в чантата му, в шкафчетата и тормозят целия клас. Всички деца са уплашени. Омръзна ми да се окайвам на шефа, психоложки да работят с тях, само че да няма никаква смяна ”, споделя майка на детето.

Бащата на момчето твърди, че даже децата са опрели ножът във врата на детето му.

Споделят, че това надалеч не е първият случай, в който е имало сходни прояви на непочтено държание. В пост, оповестен в профила на уплашеното дете, други родители също описаха за разнообразни случаи на експанзия, в които са липсвали съответни ограничения.

„ Когато шефът разбра за случилото се сподели „ Е, нали не са умъртвили никого ” ”, споделят още те.

По този мотив са изготвили тъжба против шефа на образователното заведение, като ще подадат сигнал и към РУО- Пловдив.

Репортер на TrafficNews направи няколко опита да се свърже с шефа на образователното заведение Румен Филипов, само че без триумф. Медията ни съобщи сигнала до Ваня Киркова, шеф на РУО – Пловдив, която съобщи, че ще се направи инспекция на случая.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР